Festes de Maig a Badalona (23) – La bèstia

10 de maig, 2019

La bèstia es troba encara engabiada, delirosa de sortir perquè sap molt bé què vol. A punt està de poder botar i saltar, de donar voltes sobre si mateixa dins del cercle de la gent. Té ganes de llançar les seves espurnes de foc que il·luminaran les acaballes del capvespre. D’empaitar joves i vells, hipnotitzats per la seva màgia misteriosa. Voldria sobretot ser lliure per honorar el Dimoni de l’any, que serà cremat avui allunyat del seguici de la nit, a l’altre costat de la via i damunt la sorra d’una platja expectant. I sap també, amb resignació, que acabarà finalment com embogida per la festa i no podrà fer absolutament res per a salvar-lo de les flames.

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.