Festes de Maig a Badalona (22) – Dia gris

3 de maig, 2019

Avui és el primer dia de Festes, però està sent un dia gris. Tocava sortir a escoltar el pregó, però la pluja no convida massa a deixar el cos a la intempèrie. A aquesta hora de la tarda, els balls haurien d’estar ja preparant-se, i els gegants i també l’àliga, i les salves dels trabucs, que potser tindran ja la pólvora humitejada. Avui era el dia per fer lluir els nous mocadors de festa – aquest any multicolors – però el cel de maig, que torna a semblar el d’abril, ens continua fent males passades. He tirat doncs d’arxiu, i remenant fotografies per il·lustrar un ambient ennuvolat, m’he topat amb el velam d’aquests patins de costa, practicant prop del famós Pont del Petroli (que no surt, i que es veuria a la dreta a la imatge). Tornaven ja cap a la platja, després d’haver navegat tot el matí sota un vent tempestuós.

PD. Després d’escriure aquest apunt, continua encara plovent, però diuen que segurament demà ja farà bon dia.

Fotografia: Patins de vela a Badalona (gener, 2005)

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.