Sabadell (2)

12 d’abril, 2019

Arrenglerat per un dels seus extrems a l’eix Macià, el parc Catalunya recrea un escenari de contrastos i colors. Els diferents nivells de l’estany reflecteixen vitralls de murs contemporanis, esveltes torres de metall i formigó que semblen voler capbussar-se endins de l’aigua. La sensació de pau és absoluta, mentre envoltem el perímetre del llac per senders enrevessats i espessos de vegetació que tot pujant es converteixen gairebé en pistes de muntanya, per arribar finalment a una extensa atalaia des d’on es domina la ciutat. Allargant la vista més enllà cap a ponent, les agulles de Montserrat com a decorat de fons, però que semblen a tocar.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.