Barcelona (37) – Contrallum

1 de març, 2019

Em trobo a la recerca d’alguna paraula nova / que descrigui el lloc on he passat / deu mil vegades / Un lloc prou familiar, però que m’engresca sovint / a admirar contrastos i colors. / Avui ha estat un contrallum, demà qui sap / alguna cosa em sorprendrà dins el trajecte rutinari. / Ara toca destacar / la silueta d’unes branques hivernals, encara / Com el raig solar es diposita en una rossa cabellera / Com escampa també el seu mantell daurat / en diagonal, sobre el carrer del mateix nom / Explicar, tot i que no faria falta / que s’ha amagat discretament entre palmeres / i que s’escola intel·ligent per allà on pot / Que sigil·lós fa difuminar l’aire / i deixa al descobert al fons, la silueta d’un vell conegut.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.