Barcelona (35) – Terrats

24 de novembre, 2018

Sempre hi ha alguna cosa que atrau en observar un terrat. Una barreja d’admiració i curiositat (o més aviat xafarderia) fa dirigir la mirada per tots els racons possibles. A intentar indagar qui podria viure dins d’aquella finestra oberta, o com es puja a la teulada per reparar antenes.  Si algú sortirà de cop a recollir la roba estesa, o simplement, a resseguir el perímetre esglaonat d’una geometria sempre peculiar.

Aquest és molt a prop de la plaça de les Glòries, terrat d’un edifici envoltat ja de construccions modernes d’oficines o de solars arrasats, de nous gegants de cristall certament interessants, però que fan encara més original la permanència dels antics immobles, la qual s’intueix indefectiblement no massa perdurable.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.