5 anys de la Via Catalana, l’esperit de la unitat

8 de setembre, 2108

Aquests dies i setmanes en què es commemoraran tot un seguit de dates rellevants de la tardor passada, no estaria tampoc de més recordar que aquesta Diada de l’11 de Setembre es compliran ja 5 anys de la Cadena humana per la Independència.

Aquell dia va representar el clímax de la il·lusió col·lectiva, una jornada viscuda al 100% d’emoció, un dia en què va quedar palès que es podia assolir un objectiu comú si tothom remava en la mateixa direcció. El dia en què vam saber que, anant junts, no hi hauria fites impossibles.

Crònica de la Gigafoto

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.