Camprodon

21 d’abril, 2018

Qui no ha trepitjat alguna vegada els seus carrers empedrats?  Qui no s’ha deixat seduir per les seves fleques i pastisseries, o no s’ha acostat a alguna de les emblemàtiques botigues de queviures per comprar un bon embotit, d’aquells que neutralitzen de cop el fred, acompanyats, això sí, d’un glop de garnatxa o de vi ranci?

Camprodon, aquesta vila mil·lenària del Ripollès atrau el visitant tot just en arribar-hi, i el convida a descobrir-hi els seus tresors: El pont Nou, medieval sobre el riu Ter, la casa Albéniz, petit temple de la música, l’antic hotel Camprodon, testimoni d’un passat esplendorós, el monestir romànic de Sant Pere …

I als afores, el passeig de Maristany, frondós paratge verd, ample i majestuós que dóna la benvinguda o acomiada, segons el cas, a la munió de visitants que el poble rep al dia.

Afegeix un comentari