Piera

13 de gener 2018

Entre el ric contingut arquitectònic d’aquest municipi de la comarca de l’Anoia, a tocar de Montserrat, es troba arrenglerada al llarg del carrer de Sant Bonifaci la casa noucentista de Cal Víctor Riu, potentat i empresari químic que als inicis del s. XX va construir-se-la com a casa d’estiueig per a la família.

Al pati posterior de la finca i avantsala dels seus delicats jardins, i dins de la 2a. edició del cicle “Música i Patrimoni” que organitza la ciutat, s’hi podia escoltar en directe, durant una assolellada tarda de setembre, el so d’un clavicèmbal, en un també delicat repertori de “suites” i de “folies”.

Antigues danses que evocaven els costums d’èpoques passades, però que encaixaven a la perfecció igualment amb el gust actual pel so barroc dels privilegiats assistents a aquell concert.

 

Afegeix un comentari