Agafem aire!

16 de setembre, 2017

Immersos en la voràgine política d’aquests dies atapeïts d’intents de prohibició i d’actituds més pròpies d’un passat fosc, resulta potser inevitable experimentar a estones un cert sentiment de ràbia i d’ansietat.  Però és el moment d’agafar una mica d’aire, i donar pas a la calma i a la reflexió.  De relativitzar les amenaces i contraposar-les amb el resum i el record pausat de tot l’aconseguit els últims anys.

Com deia fa pocs dies el nostre President, “… Coses que semblaven impossibles que passesin, s’han anat acomplint”, molts cops amb entrebancs, però sempre amb la  determinació necessària, i a desgrat dels qui  voldrien veure naufragar la nostra “zòdiac”.

Agafem doncs aire, i carreguem-nos els pulmons amb alenades de paciència, per encarar tan sols les dues últimes setmanes d’envestides … Perquè malgrat adversitats, es va acostant de manera implacable un històric diumenge, l’1 d’Octubre, en què, no hi tinguem cap dubte: VOTARÈM!

Afegeix un comentari