FINESTRA FOTOGRÀFICA

Benvinguts al bloc personal d'en Francesc Cabiró (un espai actiu des de 2007). El destí natural d'una fotografia és ser mostrada, i ajudar a expressar una idea o transmetre algun missatge.

10 de juny de 2017
0 comentaris

Vila-rodona

10 de Juny, 2017

Havent deixat enrere L’Espluga de Francolí i les muralles de Montblanc en el trajecte cap a Barcelona, i tot just travessar la carretera de Valls, es comença a perfilar a mà esquerra, il·luminada per un sol de tarda, una silueta prima i allargassada semblant a un campanar.  I cap allà desviem la ruta, per tal de fer-hi exploració.

Ens trobem amb un poble més aviat desert.  Són les primeries de Gener, el fred i ambient ventós imperen i aquesta tarda de diumenge, amb la ressaca encara de les festes, no convida gaire a passejar-s’hi.  Malgrat això, enfilem cap al turó proper, on s’alça la torre de L’Homenatge de l’antic castell, i als peus del qual s’aplega el nucli de Vila-rodona. Hi destaca sobretot en primer terme el campanar de l’església de Sta. Maria, el que havíem anat veient de lluny en acostar-nos-hi.

Des d’aquesta magnífica atalaia, es domina una immensa panoràmica de la comarca de l’Alt Camp.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.