FINESTRA FOTOGRÀFICA

Benvinguts al bloc personal d'en Francesc Cabiró (un espai actiu des de 2007). El destí natural d'una fotografia és ser mostrada, i ajudar a expressar una idea o transmetre algun missatge.

5 de juny de 2017
0 comentaris

Exposició “Arnús-Solei, o els capricis de la llum” (19) – DESPERTAR –

5 de Juny, 2017

Tot just traspassar el barri de l’entrada, resulta fàcil anar experimentant tot un seguit de senzilles però agradables sensacions.  Els ocells ja fa estona ens han donat la benvinguda mentre ens disposem a caminar pel camí ample, que després de la gran esplanada és flanquejat per l’edifici d’acollida i per les restes d’una antiga escola.  Altes palmeres a mà dreta fan d’amagatall dels blocs de pisos que veuriem altrament, i escoltem indefectiblement el rebotar de les pilotes  de la casolana pista de bàsquet, que a qualsevol hora hi té alguna certa concurrència.

El camí s’estreny i s’enfila lleugerament cap a la torre senyorial de Ca l’Arnús que, tot i el seu lamentable estat actual, és capaç de reflectir encara un esplendor de temps passats. Girant el revol de 180 graus, passem el túnel de vegetació que protegeix l’estació meteorològica i arribem a la plaça superior de la glorieta, on el despertar primaveral dels plataners regala a tort i a dret espurnes d’una verdor brillant, enmig les seves ombres grises de formes i concavitats recargolades.

Som en plena primavera!

 


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.