FINESTRA FOTOGRÀFICA

Benvinguts al bloc personal d'en Francesc Cabiró (un espai actiu des de 2007). El destí natural d'una fotografia és ser mostrada, i ajudar a expressar una idea o transmetre algun missatge.

30 d'abril de 2017
0 comentaris

Badalona (56) – “Magna celebratio”

30 d’Abril, 2017

El temps fred i inestable d’aquest cap de setmana no ha impedit que l’antiga Baetulo es manifestés un any més, omplint els voltants del Museu municipal amb l’evocació i escenificació de l’esplendor de l’època romana.

Així, s’han mostrat els grans avenços que hi va haver en àmbits com l’enginyeria, els oficis artesans, la pesca, la conservació d’aliments, l’escriptura, la cosmètica o els tints.
No hi ha faltat tampoc demostracions de tàctiques militars, de jocs de taula o bé de camp, i competicions olímpiques (aquestes obligadament sota cobert), o fins i tot de tècniques per predir el futur.

I aprofitant la treva de la pluja i com a novetat d’enguany, una lluïda cursa de quadrigues pels carrers de la ciutat, en què potser els pobres cavalls, hauran trobat a faltar tocar de peus a un terra de veritat, en lloc d’asfalt.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.