FINESTRA FOTOGRÀFICA

Benvinguts al bloc personal d'en Francesc Cabiró (un espai actiu des de 2007). El destí natural d'una fotografia és ser mostrada, i ajudar a expressar una idea o transmetre algun missatge.

30 de setembre de 2016
0 comentaris

Itinerari del procés (passat, present i futur)

30 de Setembre 2016

IMG_20160930_164636-c

Després superada la moció de confiança al President Puigdemont, i de clarificat una mica més el full de ruta, és potser un bon moment per recapitular i veure en perspectiva l’evolució i la cronologia dels principals esdeveniments ocorreguts durant el procés independendista, …. en el què ja hi portem uns anyets esmerçats.

La imatge reflecteix la meva aproximació resumida i esquemàtica dels fets i les etapes transcorregudes que, des de la gestació de reforma de l’Estatut (entre 2004 i 2006) amb les retallades posteriors al text aprovat i referendat, passant per la consulta del 9-N i la formació d’una majoria independentista (2015) al Parlament de Catalunya,  ens pot donar una visió global i situar-nos en el punt exacte on som ara:   La revalidació d’una majoria que caminarà amb pas decidit per culminar d’aquí a un any amb la principal i decisiva etapa:  La del referèndum vinculant.

A partir d’aquell moment, i per descomptat si es confirma una la majoria favorable al Sí, s’obrirà la fase de consolidació del resultat afirmatiu.  Les etapes que vindran, i que hores d’ara es perfilen com a més plausibles, es podrien resumir també en el següent itinerari :

IMG_20160930_164423-c


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.