FINESTRA FOTOGRÀFICA

Benvinguts al bloc personal d'en Francesc Cabiró (un espai actiu des de 2007). El destí natural d'una fotografia és ser mostrada, i ajudar a expressar una idea o transmetre algun missatge.

14 de desembre de 2015
0 comentaris

Els protagonistes del Nadal (16)

13 de Desembre 2015

IMG_20151213_115656-c

Hola, ja torno a ser aquí.  Com podeu veure, sóc un dels símbols principals d’aquestes Festes. I avui, dia de Santa Llúcia, tal com és costum, m’han tret de la caixa on reposava des de l’any passat.

Així que torno a presidir un altre cop el menjador, acompanyat com sempre de guirnaldes, espelmes i ponsèties, tires de colors i llumets intermitents, que recordaran als de la casa que el Nadal s’acosta.

Des de la meva atalaia privilegiada, procuraré que s’acomplexin els preceptes que les tradicions ens marquen.  Assistiré segurament a àpats familiars, escoltaré converses animades, i la música més màgica.  Veuré com els amos de la casa s’intercanvien els regals…

Sense voler però, veuré potser el televisor, i patiré al comprovar que el món no avança, escoltant retrets, neguits, trifulgues i violència.  També bones intencions i algun bri d’esperança.  Em preguntaré perquè encara es perjudiquen a tot hora. Perquè imperen l’egoïsme i la supèrbia.

Però una certa nit gaudiré del meu moment de llibertat i glòria, recorrent racons i vetllant pel benestar dels qui m’honoren, fins arribats a algun dia de Gener, quan em tornin a desar dins una capsa.  A la capsa dels bons propòsits, on m’hi estaré tot i esperant que no m’oblidin gaire.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.