FINESTRA FOTOGRÀFICA

Benvinguts al bloc personal d'en Francesc Cabiró (un espai actiu des de 2007). El destí natural d'una fotografia és ser mostrada, i ajudar a expressar una idea o transmetre algun missatge.

2 de maig de 2015
0 comentaris

Festes de Maig a Badalona (18) – 75 anys

2 de Maig 2015

IMG_20150501_130835 (Festes Maig 2015)-r-c

Ja tenim aquí un altre cop el mes de Maig, i amb ell una nova edició de les Festes de Sant Anastasi a Badalona.  Aquest any amb xifra especial doncs celebrem el 75è. aniversari de la Cremada del Dimoni, el qual tenim ja palplantat a la platja esperant resignat el seu destí.

Sortirem de nou al carrer per gaudir de l’ambient d’unes Festes cada cop més arrelades al nostre imaginari col·lectiu.  Trepitjarem doncs els carrers i places, assistirem a correfocs, concerts i fires, i ens sentirem d’alguna manera comunitat.  Això sí, hi anirem cadascú de nosaltres amb el nostre bagatge particular, els nostres objectius a l’horitzó, mantenint gustos i opinions.  Mantenint la nostra manera de ser i d’entendre el món, les nostres pròpies afinitats polítiques, reivindicant les nostres dèries o legítims interessos …

Sortirem però units en la diversitat, potser atrets per una estranya força que s’anomena sentit de pertinença, i que ens empeny aquests dies, com cada any, a la celebració conjunta, a barrejar-nos amb la resta de ciutadans, coneguts o anònims, per celebrar a la nostra badalonina manera l’arribada del bon temps.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.