FINESTRA FOTOGRÀFICA

Benvinguts al bloc personal d'en Francesc Cabiró (un espai actiu des de 2007). El destí natural d'una fotografia és ser mostrada, i ajudar a expressar una idea o transmetre algun missatge.

29 de novembre de 2014
3 comentaris

Badalona (42) – L’hora blava

29 Novembre 2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

L’hora en que el cel comença a enfosquir, i la il·luminació elèctrica fa acte de presència, quan encara ja prou llum per distingir detalls, i l’ambient es torna enigmàtic, …uns minuts decisius per captar imatges diferents, aquelles que durant el dia esdevindrien impossibles.

L’hora blava, l’hora favorable per sortir a trobar aquells contrastos i gradacions suaus … l’hora en que també tranquilament es poden endreçar un altre cop els pensaments, i reposar del batibull del tràfec d’un dia potser trepidant.

 


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

  1. És una hora màgica certament. A mi també m’abelleix sortir a captar el món a l’hora blava, abans no arriba l’hora grisa que retalla el perfil de les coses, una altra meravella, però diferent. Abraçada

    1. Al cel blavós i rogenc de la imatge, s’hi retallen al fons els màstils dels petits vaixells del port de Badalona, i pocs metres més enllà, hi trobem ja el Mediterràni que ens uneix.

      Una abraçada també,
      Francesc.

  2. És una hora màgica certament. A mi també m’abelleix sortir a captar el món a l’hora blava, abans no arriba l’hora grisa que retalla el perfil de les coses, una altra meravella, però diferent. Abraçada

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.