FINESTRA FOTOGRÀFICA

Benvinguts al bloc personal d'en Francesc Cabiró (un espai actiu des de 2007). El destí natural d'una fotografia és ser mostrada, i ajudar a expressar una idea o transmetre algun missatge.

31 de desembre de 2011
6 comentaris

París (3)

31 de Desembre 2011

Com a punt i final a unes mini-vacances d’hivern, ara fa just un any, el metro ens deixava a primera hora del matí a l’entrada superior del parc de Buttes-Chaumont, per damunt de Belleville.

Fred rigurós, però un dia claríssim, força nítid, després dels últims emboirats i mig plujosos.

La calma i frondositat del parc feia oblidar que ens trobàvem enmig d’un gran nucli urbà, mentre travessàvem els seus camins envoltats de silenci, tot baixant cap a la sortida.

Arribats altre cop als carrers adoquinats, encara humits per la rosada, enfilàvem en direcció a la Gare de l’Est, des d’on ens trobaríem amb el Canal de Saint Martin, una de les joies de París, en un recorregut tant agradable com interessant.

Gairebé ja a migdia, arribàvem a la Place de la République per admirar els seus relleus escultòrics sobre les etapes de la Revolució.

[Si us ve de gust, podeu enllaçar aquí amb algunes imatges més de la ciutat]
http://www.photoblog.com/francesccabiro/2011/03/05/lhiver–paris.html


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

  1. Que el 2012 continuis captant la bellesa des de la teva finestra i ens ho puguis oferir. Paris és especial i les fotos magnífiques, especialment Notre Dame i el canal. Salut i força

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.