FINESTRA FOTOGRÀFICA

Benvinguts al bloc personal d'en Francesc Cabiró (un espai actiu des de 2007). El destí natural d'una fotografia és ser mostrada, i ajudar a expressar una idea o transmetre algun missatge.

29 de juny de 2014
2 comentaris

7 anys amb Vilaweb !

29 de Juny 2014

El bloc de la “Finestra Fotogràfica” va començar a navegar dins l’espai Vilaweb el 27 de Maig de 2007, amb una apunt de presentació en que definia en poquetes línies un breu ideari:  “Mostrar i compartir imatges de llocs especialment estimats, de casa nostra o de qualsevol lloc del món”.

I com no podia ser d’unaltra manera, la platja i la Rambla de Badalona encapaçalàven així un recull de fotografies, que a dia d’avui, arriben ja gairebé a les tres-centes.

Com tot a la vida, el bloc va anar evolucionant, pràcticament ja des de’l mateix moment de nèixer, per que sense donar-me’n compta, a cada imatge li quedava lligat un text, que normalment era simplement descriptiu del lloc, però que d’altres reflectia un pensament, una opinió, un estat d’ànim concret o una reflexió personal.

I justament en cada aniversari, un petit apunt de balanç i recapitulació, permetía mirar enrera, observar la feina feta i encarar el següent any amb empenta renovada.

Reprodueixo un extracte de l’apunt del 28/5/2011, com a petit i particular homenatge d’agraïment a aquesta comunitat, primer només virtual, però ara ja tant real com imprescindible…. 

“Retenim les imatges d’un present efímer i tot seguit les podem mostrar, compartir.


Però també des de l’exterior algú dirigeix la mirada al nostre cau. Ens escruta l’interior. Albira el nostre pensament.

Un trajecte d’anada i tornada. Una reciprocitat que ens permet captar trossets de realitat i alhora ser interpel·lats per ella. I així sorgeix l’apunt, un petit bocí de la nostra vida.” 

Gràcies Vilaweb, i per molts anys !! 


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

  1. té, entre altres objectius, immortalitzar allò que en la natura és efímer. Oi? Per molts anys a aquest bloc, Francesc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.