FINESTRA FOTOGRÀFICA

El destí natural d'una fotografia és ser mostrada, i encara millor si alhora pot transmetre algun missatge o ajuda a expressar una opinió.

26 de maig de 2013
6 comentaris

6 Anys de bloc !!

26 de Maig 2013

“Aquest bloc neix amb la voluntat de ser com una finestra fotogràfica d’imatges per compartir, sobre llocs característics o especialment interessants de la nostra ciutat, país, … o de qualsevol lloc del món. Benvinguts”

Amb aquest text començava aquest bloc a caminar el 27 de Maig de 2007, amb el primer apunt de presentació.

Durant sis anys, 260 fotografies han anat ocupant les capçaleres dels respectius apunts. Imatges d’indrets de la nostra geografia, i també d’altres països, de llocs especialment estimats, o que ens transmetien d’alguna manera quelcom d’especial.  Imatges tant pròpies com també dels qui molt amablement n’heu aportat.

Imatges que han donat pas també a jocs, a ressenyes de llibres o exposicions.
I sobretot, imatges que pretenien ajudar a transmetre emocions, estats d’ànim o reflexions personals diverses.

De mica en mica, el bloc s’ha anat enrinquint gràcies als vostres comentaris i col·laboracions, … i ha anat agafant com vida pròpia.

Així doncs, amb aquest petit balanç del que ens ha aportat aquesta mitja dotzena d’anys, volem encetar el setè any amb la il·lusió de saber que aquesta “Finestra” pot contribuïr d’alguna manera a donar tant entrada com sortida (segons el cas) als nostres petits anhels, a aquells llocs o instants que hem estimat, i al desig de compartir-los.

Gràcies !!

(Fotografia de l’apunt: “Matinada a les dunes d’Erg Sedrat. Marroc, 2012” realitzada per E.Martín) 

Us deixo un resum de les entrades més visitades des de l’inici:


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

  1. Enhorabona ! I els VilaWebins contents de poder compartir la teva finestra fotogràfica, sempre atenta, detallista i boniques.

    Bon vespre i per molts anys !

  2. Jocs, emocions, reflexions… Tot això i més, una mirada personal, acollidora i incisiva que m’agrada compartir. Enhorabona i que n’arribin més. Abraçada

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.