Una oportunitat per debatre sobre els reptes que afronta la llengua catalana

La I Jornada de la FOLC sobre la promoció de l’ús del català compta amb un extens programa durant tot el dia i esdevindrà una oportunitat per, entre d’altres, debatre sobre els reptes que afronta la llengua catalana.

Entre els ponents que ens acompanyaran hi ha Raquel Casesnoves i Salvatore Izza. Casesnoves és doctora en Antropologia per la Universitat de Montreal, actualment exerceix de professora del departament de Filologia Catalana de la Universitat de València. Durant la seva trajectòria com a investigadora s’ha interessat per les actituds i usos lingüístics de la població valenciana així com dels factors sociodemogràfics i ideològics que els motiven. 

D’altra banda, Salvatore Izza és llicenciat en Ciències de la Comunicació, tanmateix exerceix d’editor i activista cultural alguerés. És president i director editorial d’Edicions de l’Alguer, membre del directiu de l’Escola d’alguerés “Pasqual Scanu”, des del 2001 forma part de la redacció del bimensual de cultura i informació “L’Alguer”. Izza és membre de la Consulta Cívica per les Polítiques Lingüístiques del Català de l’Alguer recentment instituïda pel Municipi de la ciutat

Per inscriure’s cal que enviar un mail amb el vostre nom i telèfon a info@folc.cat. Per a més informació podeu consultar el programa a la nostra pàgina web. Us esperem el proper dia 10 de novembre a la Sala de Graus de la UdG! (Entrada gratuïta).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.