31 d'agost de 2010
Sense categoria
0 comentaris

L?ORGANITZACIÓ DE FIRATÀRREGA 2010, RECLAM INTERNACIONAL

Responsables de programació participen en unes conferències sobre teatre de carrer a Bremen i estudiants holandesos de comunicació visitaran la Fira per complementar els seus estudis sobre entreteniment.

FiraTàrrega s’ha convertit en un esdeveniment que desperta interès en l’àmbit internacional. No només per la capacitat de reunir propostes teatrals de gran qualitat durant els dies del certamen, sinó també per l’experiència que ha assolit el certamen en la programació i gestió d’espectacles.

Així, el tècnic de programació de FiraTàrrega, Jordi Duran, ha participat en les conferències organitzades pel festival de teatre La Strada, a la ciutat alemanya de Bremen. Duran ha pres part, juntament amb altres tècnics internacionals, en les jornades titulades “La manca d’autor! – La literatura que fonamenta el teatre de carrer a Europa” i que han debatut sobre la importància de la dramatúrgia en els espectacles teatrals de carrer.

El representant de FiraTàrrega ha basat la seva conferència en la necessitat d’un teatre de carrer amb dramatúrgies més elaborades, temes sòlids, bones històries, ja sigui amb text o sense. Considera que hi ha molta producció literària que es pot adaptar per als espais no convencionals, i molta literatura dramàtica per crear en aquesta direcció.

Estudiants holandesos a FiraTàrrega
D’altra banda, un grup de 15 persones, entre estudiants i professors, provinents de la InHolland University assistiran a FiraTàrrega 2010 per conèixer de prop la manera de produir, planificar i finançar espectacles. Aquests alumnes holandesos són estudiants de quart curs de Comunicació i Entreteniment i consideren FiraTàrrega un gran esdeveniment que els permetrà conèixer la diversitat d’espectacles que es produeixen arreu d’Europa i a més, poder intercanviar coneixements amb els professionals que es donaran cita al certamen.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!