Feliu Ventura

música i lletra

8 de juliol de 2013
Sense categoria
0 comentaris

Moltes gràcies per aquests 20 anys

Només volia agrair-vos la vostra col·laboració en la campanya de micromecenatge vehiculada a través de Verkami, que farà possible la celebració dels 20 anys en directe.

Tenia clar des del principi que si no s’arribava a l’objectiu s’avortava la celebració o es posposava per a alguna altra data redona. Afortunadament, no ha estat així.

Segons els diccionaris agrair és reconèixer un mèrit i mèrit és allò que fa digne de recompensa, d’estima. I jo, fidel a les paraules, vull agrair-vos el mèrit de recopilar un grapat de diners per col·laborar en aquesta celebració en uns moments difícils per a aportacions econòmiques. I crec que el vostre mèrit mereix recompensa i estima. Clar i ras.

Per suposat, ara s’engega la maquinària per fer-vos arribar les recompenses a què m’he compromès segons la vostra aportació.

Dit això, més enllà de la campanya de micromecenatge -que no ha estat més que la plataforma de comunicació d’aquesta celebració-, vull aprofitar per agrair, més enllà del meu interès professional, el vostre suport a la música del nostre país que, com a públic, doneu a tots i totes les artistes.

Vull reconèixer també  el vostre mèrit i subratllar el fet que cada vegada que comprem una entrada, un disc, etc.,  sostenim la música de la nostra cultura i fem  d’element regulador enfront d’un suport institucional minso. Un suport institucional que deixa la nostra cultura a mercè de modes efímeres i de filtres ideològics en la promoció de les propostes culturals.

Gràcies als menuts locals per haver-me donat la possibilitat de comptar amb un públic fidel en un àmbit que, allunyat del volum dels grans estadis, facilita un espai de seducció i comunicació. I agrair-los igualment la possibilitat d’obrir les orelles del públic cap a la Cançó en els difícils anys 90 i deixar-les obertes per a noves generacions de conreadores i conreadors de la cançó.

Un especial reconeixement i agraïment als col·lectius, associacions i moviments socials, amb qui compartisc la voluntat d’acompanyar les transformacions quotidianes amb les cançons. Són una autèntica i sàvia conselleria de cultura alternativa del nostre país que ha fet possible moltes de les coses bones que ara vivim.

Als i les periodistes que han difós aquests vint anys de cançons des de la llibertat. A la crítica constructiva que m’ha fet millorar moltes coses i m’ha ajudat a ressaltar-ne els encerts.

Gràcies a Cambra Records de Vicent Sengermés per enregistrar el meu primer casset, a 45 Revolucions d’Obrint Pas pel primer disc i a Propaganda Pel Fet! per acompanyar els anys més bonics de la meua trajectòria fins ara.

A Borja Penalba en primer lloc, company de cançons i germà de sang. I a les persones que amb la seua música i la seva col·laboració tècnica han acompanyat les meues melodies i les meues paraules. I a les que vindran, amb el desig que tinguen uns sous i unes condicions de treball dignes i que se les valore socialment com a defensores de la cultura i educadores d’una societat millor.

Com he dit, totes i tots sou posseïdors d’un mèrit digne de recompensa. Espere estar a l’alçada, és el meu desig i serà el meu treball correspondre al vostre esforç i la vostra estima.

Vers l’infinit.

Moltes gràcies.

 

Feliu Ventura, cantant i autor de cançons.

Podeu seguir tota la informació a través del nou web oficial feliuventura.cat a Facebook i a Twitter 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!