Dia 1 (eixida de l?Aeroport del Prat)

No te rindas, aun estas a tiempo

de alcanzar y comenzar de nuevo,

aceptar tus sombras, enterrar tus miedos,

liberar el lastre, retomar el vuelo.

(Mario Benedetti)

 

Primer de maig. Aquesta nit, després de comprovar que tot està en ordre en la meua maleta i en els meus pensaments, baixaré al carrer i enfilaré cap a l’aeroport. Comence un viatge que espere de fa temps: Sud-amèrica.

Sud-amèrica, però més concretament el Con Sud: Uruguai, Argentina i Xile. M’acompanyen Borja, Xavi i Eva.

Quan fa unes setmanes em van convidar des del Festival Barnasants a participar en la cloenda de l’edició de 2012 a Montevideo, junt amb altres artistes del nostre país, vaig dir que sí que per suposat. Finalment tenia l’oportunitat d’obrir una porteta al continent que tant m’ha donat musicalment.

Orgullós de poder formar part de l’expedició que anem a la Biennal a representar la nostra cultura a l’Uruguai. Aquesta porta que s’obre i des de la qual vull travessar Argentina cantant per arribar al Xile que m’estime.

“Yo no canto por cantar” aquest vers de Víctor Jara m’ha acompanyat com una divisa al meu país mediterrani i m’acompanyarà com una divisa a l’àrea més austral del continent americà.

Per això necessite saber que tot està en ordre en la meua maleta i en els meus pensaments, perquè no vull res interferent en el camí que encete: Un inventari pregon contra un impuls vehement.

Intentaré ser puntual, exhaustiu en el relat, descriptiu en el discurs i poètic en la forma. Tot allò que no sempre permet una relació sobre la marxa.

Ací ho conte, ho pots seguir si vols, aquest viatge el faig també amb tu. Mostra Feliu Ventura a Sud-amèrica en un mapa més gran
 


Comparteix aquest article 

Mostra Feliu Ventura a Sud-amèrica en un mapa més gran

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *