I ja en van més de 75.000

Aquests dies, entre la feina i uns petits problemes físics (maleït turmell!), tinc el bloc força més abandonat del que voldria. A penes temps per a fer alguna anotació ràpida al fèisbuc o penjar-hi algun enllaç i poca cosa més. I mira que la cosa s’està posant interessant… a veure si la setmana entrant m’hi puc posar amb calma!

De tota manera, tot i la migradesa de temps, havent-me adonat que un dia d’aquests les entrades del bloc han superat les 75.000 visites, no m’he pogut resistir a escriure aquestes quatre ratlles ni que només sigui per donar-vos-en les gràcies: sempre he dit, perquè ho crec així, que sense els que em veniu a visitar de tant en tant, aquest bloc no tindria cap sentit. Així que, novament, moltes gràcies!

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *