L’exalcaldessa Montserrat Gibert dóna suport a la Consulta del 20J

Ahir al vespre, un grup de personalitats va fer una roda de premsa per tal de presentar un manifest de suport a la Consulta sobre la Independència que es farà el proper dia 20 de juny a Sant Boi [vegeu notícia aquí]. El manifest fou llegit per l’exalcaldessa Montserrat Gibert i el president comarcal d’Òmnium Cultural entre d’altres.

A pocs dies del 20J, tota la maquinària es va accelerant cada cop més i més, les reunions i rodes de premsa es multipliquen i la feina comporta més estrès i nervis que mai, però ja hi som, no falta gairebé gens. Cal encoratjar els santboians i santboianes per tal que facin sentir la seva veu: diumenge hi sou tots cridats, participeu de la festa de la democràcia! 

Si voleu llegir el Manifest, podeu fer-ho clicant aquí a sota: 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *