de sant boi al món

Hem pres la humil determinació de no retrocedir

4 de març de 2010
Sense categoria
0 comentaris

No malbarateu el somni

Ahir, a Sabadell, Joel Joan, Alfons López Tena, Titot, Joan Carretero, Oriol Junqueras i l’incombustible Josep Guia van compartir escenari en Acte d’Estat per tal de reclamar la unitat d’acció de tot l’independentisme [notícia a VilaWeb]. S’hi va projectar (vegeu-lo més avall) un curtmetragte interessantíssim i tots van advocar per allò que reclamem de fa temps: l’Estat propi no serà a l’abast si no tanquem files i ens posem a pencar tots plegats, sense exclusions de cap mena.

De totes les intervencions, força interessants com he dit més amunt, deixeu-me que destaqui el recordatori que féu l’amic Junqueras: La independència no es demana ni es pacta, sinó que es proclama i es defensa.” I tant que sí, Oriol, ara només cal que tots els bocamolls que parlen de sobirania i d’independència en èpoques preelectorals en prenguin nota i passin de la paraula al fet: després de les properes eleccions, si sumen majoria, proclamaran la independència? Aquesta és la pregunta que, al llarg dels propers mesos hauran de respondre amb claredat. 

Que ja n’estem farts, de segons quines actituds, eh? Unitat d’acció? Oi tant! Però no només per sortir a la foto. Si us plau, no ho espatlleu de nou, tots plegats, no malbarateu el somni.

Curtmetratge Acte d’Estat (Sabadell, 03/03/2010) from directe!cat on Vimeo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!