de sant boi al món

Hem pres la humil determinació de no retrocedir

16 de febrer de 2010
Sense categoria
0 comentaris

Bons minyons i ben manats

Així en deia mon àvia d’aquells que feien sempre el que els manaven, deixant de banda el seu criteri propi, cas que en tinguessin. Això és el que es va veure ahir al Ple de l’ajuntament de Sant Boi en la votació de la moció de suport a la Consulta per la Independència que s’hi havia entrat a petició de Sant Boi decideix! [web].

Bons minyons i ben manats, PSC-PSOE i ICV van fer el paper esperat, votant en contra els uns i abstenint-se els altres, propiciant d’aquesta manera que la moció fos rebutjada. La resta de grups municipals, també d’acord amb el que se n’esperava: CiU i ERC a favor, PP i C’s en contra. Com ja vaig repetint, res fora del que s’esperava i no cal donar-hi més voltes. Ja se sap que, en això de les urnes, hi ha qui només hi és a favor quan li convé: podem fer una consulta per decidir el nom d’un carrer o d’una escola bressol però, si es tracta de consultar els ciutadans què en pensen del futur del país… això no toca, que deia aquell.

No paga la pena esplaiar-se en les diferents argumentacions d’uns i altres per tal de justificar el sentit del seu vot: tampoc res de nou, no us penseu, que ser original porta feina. Ara, com ja he escrit altres cops, em segueix fent molta gràcia l’esment recurrent al federalisme: llàstima que el públic dels Plens municipals no pot intervenir car em venia de gust preguntar-los amb qui diantre es volen federar. Perquè, esclar, si no ho tinc mal entès, per a federar-se en calen dos com a mínim, oi? I si tu et vols federar i l’altre part no ho vol… a mi que m’ho expliquin!

En tot cas, la feina no s’atura: ja es va acordar al seu dia que la consulta es duria endavant tant si hi havia suport municipal com si no. Ara bé, està clar que, en aquestes condicions, la feina serà més dura i més difícil. Calen mans i braços, gent que s’arromangui i es posi la granota de fer feina. Ja en som molts, en calen molts més. I a tu, santboià, santboiana… no et ve de gust sortir de casa per fer una petita empenta al futur del país?  

A la foto, els portaveus de Sant Boi decideix!, durant la roda de premsa per presentar la moció. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!