de sant boi al món

Hem pres la humil determinació de no retrocedir

3 de febrer de 2010
Sense categoria
0 comentaris

Ja tenim data!

Ja està decidit: la Coordinadora Nacional per la consulta sobre la independència [web] la consensuat que la quarta onada de consultes serà el 20 de juny. Sant Boi, doncs, podrà anar a les urnes pel solstici d’estiu (un bon averany!) i, des d’ara, ens arromanguem i a treballar per arribar-hi en les millors condicions possibles. Altres ciutats de dimensions semblants, com ara Reus i Cornellà, els nostres veïns de l’altra banda del riu, també encaren aquesta data amb optimisme. I esperem també que d’altres municipis del Baix Llobregat que ja han començat a treballar com, per exemple, Gavà, se’ns hi afegeixin. 

Una moció de suport a la consulta santboiana ja ha estat entrada pel registre municipal a fi que es debati i es voti al proper Ple Municipal, a mitjans de mes. Allí veurem quina és la posició de tots plegats, qui està pel dret de decidir i qui no, qui està per la democràcia més radical i qui només vol les urnes quan toca o li convé. Passi el que passi amb la moció, però, tirarem endavant: sense suport municipal costarà més, qui ho dubta, però el nostre convenciment que les urnes i la veu del poble s’han de sentir ens farà arribar tan enllà com sigui possible.

La feina, no ho amaguem, serà ben feixuga. Calen moltes, moltes mans per tirar-la endavant. Ja en tenim un bon feix però encara no en són prou. Aquells i aquelles que vulgueu participa activament en la consulta de Sant Boi, feu-vos-en voluntaris: ho podeu fer fàcilment mitjançant la web de Sant Boi decideix! [aquí]. O si us ho estimeu més, contacteu directament amb algú de nosaltres: un bon dia per fer-ho pot ser l’Assemblea General que tindrem dimarts vinent, a les 20.15h a Can Massallera. Per què no us animeu i hi feu cap?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!