de sant boi al món

Hem pres la humil determinació de no retrocedir

8 de gener de 2010
Sense categoria
1 comentari

Sant Boi Decideix

Això ja marxa: Sant Boi Decideix s’ha posat a caminar. Ja s’ha convocat una Assemblea General [vegeu aquí l’esdeveniment que s’ha creat al fèisbuc] per tal de començar a organitzar-se: crear comissions, triar portaveus i coordinadors, consensuar calendari… en fi, per posar fil a l’agulla!

A més, ja s’ha engegat també la pàgina web [hi podeu accedir seguint aquest enllaç] i també un perfil propi al fèisbuc [el podeu veure aquí] que, en menys de 24 hores, ja frega els 150 amics i amigues.

Sant Boi està en marxa, doncs. La feina ha començat i serà feixuga: més de 80.000 habitants demanaran un esforç organitzatiu i una quantitat de gent implicada prou important. És per això que, després d’algunes trobades prèvies per avaluar si es tirava endavant o no, l’assemblea del proper dijous, 14 de gener, és cabdal: hi hauria d’haver-hi més gent, molta més, que a les trobades prèvies.

Així que, santboianes i santboians, no hi manqueu, que tothom hi és cridat i tothom és necessari! 

  1. Algú em preguntava l’altre dia si estavem bojos (a Sant Boi, aquesta pregunta comença a ser una redundància) de pensar que Sant Boi decidiria alguna cosa. Però el que no saben és que Sant Boi decidirà la seva part de la cosa! Sant Boi decidirà, del mapa nacional de Catalunya, la seva part del tot de la independència que volem. I això és tan important per a tots nosaltres com els tants per cent gloriosos de l’Osona. I sense saber el que volem nosaltres i quants de nosaltres ho volem (i serem molts que ho voldrem) no hi ha plantejaments de futur que valguin. Sense Sant Boi, sense el Baix Llobregat, no hi haurà independència!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!