de sant boi al món

Hem pres la humil determinació de no retrocedir

16 de desembre de 2009
Sense categoria
4 comentaris

Sant Boi també decidirà

El primer èxit ja l’hem assolit: una vuitantena llarga de persones ens vàrem reunir anit. Una vuitantena llarga, de totes les edats, d’adscripcions polítiques ben variades i molts sense cap adscripció, gent d’entitats, gent que hi vingué pel seu compte, de manera particular, amb un propòsit comú: Sant Boi també ha de poder decidir. Sí, certament és el primer èxit, ja que és un grup de gent tan divers i transversal que, si no fos per aquest propòsit comú, difícilment ens haguérem trobat mai parlant i debatent a la mateixa sala.

Així doncs, Sant Boi decidirà: anit mateix ja vàrem acordar de constituir-nos com a plataforma Sant Boi Decideix i va ser triat un primer nucli de gent amb l’encàrrec de coordinar les primeres passes que cal fer. La consulta també la farem a Sant Boi, també ens podrem comptar, com han fet ja a molts pobles, viles i ciutats del país. És cert que, de moment, encara no s’ha determinat la data (es va deixar el tema per a més endavant tot i que, a ben segur, no serà a l’onada de consultes del febrer). Però no és menys cert que s’ha fet la passa més difícil de totes: la primera. I, feta aquesta primera passa, ja només resta caminar amb pas ferm cap a l’objectiu.

Així doncs, Sant Boi també tindrà la seva festa de la democràcia, Sant Boi també decidirà, Sant Boi està en marxa. 

  1. Ara que visc a Sant Boi (fa dos mesos només), m’agrada saber que els que are sou els meus veïns esteu fent ja aquesta tasca.

    Per diverses raons, encara estic censada a València (entre d’altres, perquè fins ara he pensat que el meu vot era més necessari allà que ací). Però potser és l’hora de canviar.

    Saps amb quant de temps d’antelació m’hauria d’empadronar a Sant Boi per poder participar en la consulta?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!