de sant boi al món

Hem pres la humil determinació de no retrocedir

14 de desembre de 2009
Sense categoria
3 comentaris

Tot això… ara no toca!

Quin cansament: sempre igual! Si la cosa va bé, perquè va bé i, si va malament, perquè va malament! Pel que sembla, ni n’hem après al cap dels anys, ni n’aprenem ara per ara, ni n’aprendrem per anys que passin!

Benvolgut Carles Móra,  això d’aquí, ara no toca! Et dono la raó, ja que jo ho he propugnat també manta vegades que, de cara a les properes eleccions al parlament de fireta del parc de la ciutadella, l’ideal seria que hi hagi una candidatura unitària per la independència o, com a mal menor, que els partits amb dignitat nacional duguin al programa la intenció que, si l’endemà de les eleccions sumen majoria, declararan la independència. Sí, et dono la raó, però… et sembla que això tocava ara? No et podies esperar uns quants dies a dir-ho?

Benvolgut Alfons Lopez Tena, això d’aquí, ara no toca! Et dono la raó a tu també que les coses, com millor s’organitzen, millor van, però llençar acusacions de “voler salvar carreres polítiques personals”, tot i que en algun cas (i potser també en més d’un) també et podria donar la raó, això, avui, t’ho podies haver estalviat perquè… et sembla que això tocava ara? No et podies esperar uns quants dies a dir-ho?

Doncs això, que enlloc d’estar ben estarrufats per com va anar tot ahir… comencem una altra vegada amb estira-i-arronses i pim-pam-pums diversos. Quin cansament: sempre igual! Si la cosa va bé, perquè va bé i, si va malament, perquè va malament! Pel que sembla, ni n’hem après al cap dels anys, ni n’aprenem ara per ara, ni n’aprendrem per anys que passin! 

  1. NOIS…HEU SENTIT EL POBRE PUIGCERCÒS A TV3……   ELS INDEPENDENTISTES ESTAN BEN APANYATS…..SI AQUEST ES
    INDEPENDENTISTA JO SÓC MARCIANO AMB PARENTS DE JÚPITER….   
    QUIN TROS D´HIPÓCRITA…….. !!

  2. Ep, es diuen i fan moltes coses que al final no compten gaire.
    Cal que nosaltres, cadascun de nosaltres, faci les coses que de veritat compten dia a dia.
    Gaudim del dia, tant si fa sol com si fa neu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!