de sant boi al món

Hem pres la humil determinació de no retrocedir

3 de desembre de 2009
Sense categoria
0 comentaris

Sant Boi també vol decidir

Doncs sí, Sant Boi ja es posa en marxa, Sant Boi també vol decidir. El primer pas, com no podia ser d’una altra manera, ha estat la convocatòria a entitats i particulars a una primera reunió de contacte, que tindrà lloc el proper dimarts dia 15 de desembre, al vespre: podeu veure la convocatòria al fèisbuc aquí.

Tenint en compte la composició del plenari de l’ajuntament, és més que probable que la consulta calgui fer-la sense cap mena de suport municipal. En tot cas, esperem que tot segueixi endavant malgrat això, com ja es fa a d’altres municipis en circumstàncies similars, com ara a Granollers.

Mentrestant, una bona notícia: una enquesta efectuada just després del 13 de setembre per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) del la qual ara se n’ha publicat els resultats, mostra per primer cop un tendència favorable al en un hipotètic referèndum d’independència. Amb tota la prevenció que s’ha de tenir sempre davant d’una enquesta, el resultat no deixa de ser significatiu quant al tema que ens ocupa. Entre d’altres llocs, podeu veure la notícia al diari Avui [aquí] i als digitals Directe!cat [aquí] i Crònica [aquí].

El país, doncs, no deixa d’avançar i, a partir del proper dia 15, Sant Boi també es posa en marxa. Som-hi!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!