de sant boi al món

Hem pres la humil determinació de no retrocedir

24 de novembre de 2009
Sense categoria
0 comentaris

Santboiana: precampanya a la xarxa

La primavera entrant hi ha eleccions per renovar la Junta de la Unió Esportiva Santboiana [UES] i, per primer cop en molts anys, sembla que hi haurà un recanvi a l’actual direcció del club. De fet, a hores d’ara sembla que hi pot haver més d’una alternativa que estigui preparant projectes i candidatures. Sense entrar ara a valorar-ne les propostes, que temps hi haurà més endavant quan hagin madurat una mica més, sí que no em puc estar de comentar que, d’acord als signes dels temps, els dos grups que per ara han iniciat els treballs estan compartint informació a la xarxa mitjançant sengles blocs.

El primer a fer-ho, ja fa uns mesos, va ser el grup Sent UES 100 [bloc], que la setmana passada féu ja la seva presentació en societat a Cal Ninyo en un acte en què van assistir al voltant d’un centenar de socis i sòcies. Els promotors d’aquest grup ja es van identificar a la convocatòria de l’acte esmentat i la relació consta també al seu bloc [aquí].

El segon, el grup Ferro i Seny [bloc], ha fet les seves primeres incursions a la xarxa aquest mateix mes de novembre. No he sabut trobar enlloc del bloc qui en són els promotors tot i que estic ben segur que sabran solucionar ben aviat aquest dèficit informatiu.

De la seva banda, la Junta actual, tot fent un excel·lent exercici de transparència informativa, ha penjat informació i enllaços [aquí] amb ambdós grups de socis a la web oficial del club, a la pestanya Eleccions 2010. No cal dir, esclar, que tots plegats hem de felicitar-nos per aquestes iniciatives que permeten que els projectes de futur de la Santboiana pugui ser coneguts i debatuts per tothom. N’haurem de seguir parlant, segur.

P.D.: en un altre ordre de coses… m’he adonat ara que un dia d’aquests, les visites a les entrades d’aquest modest bloc han arribat a les 60.000, la qual cosa m’anima a seguir, en la mesura de les meves possibilitats. Gràcies a tots i totes les que, de tant en tant, em visiteu: sense vosaltres el bloc no tindria cap sentit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!