Antoni Escudero i Martínez

La sort se la busca un mateix

19 d'abril de 2012
0 comentaris

Discurs de l’acte de presentació de Associació Costa Brava Hotels de Luxe

Bon dia a tothom,

President de la Diputació i el Patronat de Turisme (Jaume Torramadé), Director del Patronat de Turisme (Ramon Ramos), President de l’Associació (Climent Guitart), alcalde de Begur (Joan Català), directiu del Celler de Can Roca (Joan Roca), propietaris i representants dels setze hotels de luxe que formen part de la nova associació… amics i amigues.

 

Com a President de la Federació d’Hostaleria de les Comarques de Girona, agraeixo estar avui entre vosaltres fent honor i donant suport a aquesta nova iniciativa que mostra la bona qualitat hotelera que té la demarcació de Girona. Una iniciativa que una vegada més uneix esforços del sector per fer promoció de la nostra província, d’una qualitat impecable en flota hotelera, gastronomia, paisatge, cultura, servei i oci.


Contínuament sentim a dir, que el sector hoteler gironí promociona la Costa Brava com una zona d’oci que atrau a turistes de poca qualitat, a causa de l’oferta de preus baixos. Però la realitat n’és una altra, totalment contrària. Aquí tenim un entorn que enlluerna a tot aquell que hi arriba. I el fet és que: de turisme en sabem, perquè 100 anys de vida com té la Costa Brava, donen molta experiència.

 

Una experiència que ens ha fet que siguem la demarcació amb figures gastronòmiques considerades les millors del món. I que una revista reconeguda mundialment, ens hagi nomenat com un dels destins turístics mundials pel 2012.

 

I acabo, felicitant-vos per l’esperit emprenedor de tots vosaltres a crear una entitat com la que avui presenteu. Que mostra les ganes de lluitar pel sector encara que els moments siguin difícils, i el manteniment dels vostres negocis costós i de gran esforç. És per això que només us puc encoratjar a tirar endavant i seguir treballant amb optimisme i valentia.

 

Gràcies i que la iniciativa sigui profitosa!


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.