PICAP

Joan-Carles Doval

2 de juny de 2008
Sense categoria
1 comentari

DRAGONSLAYER

DRAGONSLAYER és un dels millors grups del rock dur peninsular i darrerament han estat de gira per les principals capitals de l’estat compartint escenari amb els madrilenys LEYENDA.

El dissabte passat la gira va arribar al Poble Nou de Barcelona i la sala La Nau es va omplir per escoltar el millor rock amb caràcter que actualment podem escoltar.

 

Una primera part amb els Leyenda i una segona amb els Dragonslayer que ens van fer gaudir amb les cançons del seu darrer disc “Cronos” (Picap). Col·laboracions i sorpreses per la darrera actuació d’aquesta gira, primer varen convidar al cantant madrileny de Leyenda a cantar en català “com la pluja”, més tard i com a plat fort de la nit, els convidats eren la Lupe Villar i en Víctor Estevez que varen interpretar dues cançons del disc de recent aparició “Kcor d rock”, i aprofitant que tenien a l’escenari a la Lupe i que es va quedar en dues cançons més van oferir-nos una impressionant versió de “Les creus vermelles” de Sangtraït. El concert va acabar amb tots els músics dels dos grups cantant conjuntament i posant un bon punt i final a la gira de dos grans del rock.

 

  1. Hola JC,

    El concert em va agradar molt, deixem-nos de Operacions Triunfos, la veu del cantant et feia caure de cul a terra i a mi que m’agrada l’electrònica… (a la qual no renunciaré mai).

    la Lupe genial !!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!