Connexions des de #Badalona

"Si jo hi sóc i tu també / la terra és meva i és teva." (Joan Argenté)

Arxiu de la categoria: Penya

Claus per entendre la nova aliança Badalona – Penya

0

Aquesta setmana hem presentat un nou model d’aliança entre l’Ajuntament de Badalona i el Joventut de Badalona per els propers anys, un acord que garanteix l’estabilitat pel club i un retorn social per a la ciutat. N’estem contents, i personalment també satisfet perquè he participat activament des del principi en l’equip que ha anat treballant aquests mesos per trobar una bona solució. En molts moments ens ha semblat que no ens en sortiríem.

A continuació exposo el perquè crec que l’aliança a través del lema ‘Badalona és futur’ és positiva i de com espero que contribueixi a l’estabilitat d’un club que reforça com cap altre l’imatge positiva de la ciutat i que és motor dinamitzador, directa o indirectament, de l’esport de base a la ciutat.

És transparent i reversible: l’acord es basa en una figura perfectament estipulada, i per tant fàcilment contrastable i monitoritzable, el contracte de patrocini. Aquest contracte és vigent si es compleixen les condicions pactades entre les dues parts i per un període concret de temps, que es pot renovar o no; també es pot rescindir en cas d’incompliment. És, per tant, una solució reversible i temporal, a diferència de la pèrdua de patrimoni o d’una adquisició.

Defuig les vies opaques i ‘indirectes’: la Penya sempre ha estat ajudada per l’Ajuntament, per exemple a través de compres (Ausiàs March), de modificacions de planejament o d’apostes tan complexes i controvertides com la de la concessió del Màgic, o les subvencions a l’esport de base… Aquest cas és diferent perquè (més…)

Estabilitat per a un gran capital de ciutat: la Penya

0

Compromís per a l’estabilitat d’un gran capital de ciutat i de país. Contents amb el que avui hem presentat públicament.

L’Ajuntament s’implica en la governança del club i valora la compra de l’actiu Mas Ram, que haurà de revertir interés general. Ara toca concretar aq. primer compromís, buscarem el suport de tots els partits. Acord de ciutat en línia a#spiritofBadalona.

Incerteses, n’hi ha; dubtes, els hem tingut i tenim… però sabem una cosa. Una Badalona sense la Penya està condemnada a la suburbialització. Crec que evitant la liquidació donem una oportunitat a un club que cal que es reinventi. També és un repte per a la ciutat, que ha de saber aprofitar millor el que representa el Joventut, la seva història i present. Ens en sortirem.

Resum del que avui hem presentat l’Ajuntament de Badalona i el Club Joventut Badalona.

Publicat dins de Badalona és un poble? i etiquetada amb | Deixa un comentari

I si ha perdut o guanyat això és una mica el de menys

0

Captura de pantalla 2017-01-16 a les 21.39.07

La dignitat, ambició i energia q avui ha demostrat la Penya amb un pressupost per temporada de 4 milions és tota una lliçó al Madrid, amb un pressupost de 31 milions per la seva secció de bàsquet. Això és el model #Badalona. I si ha perdut o ha guanyat això avui ha estat una mica el de menys… Som-hi Penya, ara més que mai. Entre tots, força!

+ Aquí una bona crònica del partit, a càrrec de Xavi Ballesteros a L’Esportiu.

Publicat dins de Badalona és un poble? i etiquetada amb , | Deixa un comentari

Model Penya, avui més que mai

0

spherasportssospenyaNo us ha passat alguna vegada? Anar per Catalunya (o per Espanya, i en algun moment també per Europa) i notar admiració i interès al dir que un és de Badalona, el bressol del basquetbol, la ciutat de la Penya.

El Club Joventut és indissociable a la projecció nacional, estatal i internacional que té i ha tingut la ciutat, al voltant del cor verd-i-negre s’articula un capital enorme que no ens podem permetre perdre perquè és exemple de moltes coses positives: independència, tenacitat, singularitat, identitat… cohesió!

Valors coneguts i reconeguts també (a vegades especialment, que ja se sap que sovint un no és profeta a la seva terra) fora del municipi ben conscients del model encara diferenciat del club i la seva vibrant afició.

La premsa esportiva assenyala cada any la importància de la ‘cantera’ verd-i-negra en el bàsquet professional… 500 nens participen anualment a l’Escola de Bàsquet, autèntic motor del projecte. A Badalona ho donem tot per suposat, però és realment excepcional la petja del club.

Ara la Penya viu, de nou, moments difícils; per bé que el club com a projecte esportiu és i pot ser sostenible. Estic convençut que la Penya i la seva gent sabrà (més…)

Publicat dins de Badalona és un poble? i etiquetada amb | Deixa un comentari
5593