Bloc de notes

Arxiu de la categoria: escapades

Bordeus

0
Publicat el 29 d'agost de 2019

Aquesta setmana hem llogat un cotxe i nosaltres dos i les nenes hem anat a passar uns dies a la capital de la Gironda, una de les ciutats més boniques d’Occitània (o al menys de les que m’agraden més; no em faria pas res viure-hi una temporada).

Elles no hi havien estat mai i els hi ha agradat molt, tot i que han trobat que el millor del viatge no ha pas estat a Bordeus (a banda del “mirall d’aigua” davant la plaça de la Borsa) sinó a la costa: la duna de Pilat i l’estany de Biscarrossa. Són dones d’aigua!

 

Publicat dins de Dia a dia i etiquetada amb , , | Deixa un comentari

Dies a la Vall de Boí

0
Publicat el 17 d'agost de 2019

Aquesta setmana hem anat uns dies a respirar aire fresc a muntanya, en part per mirar d’arreglar la cosa. Hem viscut caminades esplèndides, paisatges espectaculars, discussions agres, paraules d’amor, emprenyades espantoses, confessions íntimes, suades d’estany en estany i unes nits tan tenses com intenses que han fet que els set dies passessin volant. Tota la setmana s’ha fet curta.

Pel que fa a les excursions, tres de remarcables: al Refugi Ventosa i Calvell des de l’estany de Cavallers, la Ruta dels Enamorats fins al pla d’Aigüestortes i una tercera als estanys dels Pessons (tots dos, el Gran i el Petit).

Publicat dins de Dia a dia i etiquetada amb , , | Deixa un comentari

Carcassona

0
Publicat el 3 de març de 2019

Lloguem un cotxe i fem una escapada tots quatre a Carcassona, que les nenes encara no hi han estat mai. És un bon lloc perquè la mainada hi faci una visita; la primera vegada sempre és màgica, però la segona ja t’adones que tot és fake.

Publicat dins de Dia a dia i etiquetada amb , , | Deixa un comentari