BONA VIDA

Jaume Fàbrega

ceps

EL CIVET: CUINAR AMB SANG

5 d'octubre de 2017

EL CIVET, LA CUINA DE LA SANG Civet de porc senglar, a Catalunya,Civet de sanglier a França Cinghiale  al civé, i alla cacciatora, a  Itàlia,Tianu di cinghiale. Còrsega, Civet de jabalí a Espanya…I hi podem aplicar a la llebre, l´isard, el conill, és a dir, a plats de caça. El civet és el gran plat

Llegir més

temps de ceps…amb arròs

7 de setembre de 2015

DEL RISOTTO O L’ ARRÒS CREMÓS La península italiana, amb tantes cuines com regions i ciutats, no solament és un país de pasta (i de blat de moro, almenys al nord), sinó també d’ arròs (característica de la cuina de la Padània”). Recordareu, segurament, les planures inundades del Po del “Riso amaro”, aquella esplèndida pel.lícula

Llegir més