Cartes de Marènia/Ibèria

Joanjo Aguar Matoses. De Sueca, País Valencià, Marènia/Ibèria.

Arxiu de la categoria: Baldoví

Les paraules de COMPROMÍS són molt boniques….

Les paraules de COMPROMÍS són molt boniques….

Totes aquestes paraules són molt boniques, però els qui arriben a dalt d’aquest partit o coalició, COMPROMÍS, no sé per què, no sé per què, acaben renegant públicament del seu valencianisme o catalanisme. No sé per què………. “Llamadme Mónica, con ‘o’ cerrada. Pero cerrada, cerrada, ¿eh?……..”, dixit la nostra vicepresidenta una vegada.
A més a més, després d’un any de govern del NO PP, els valencians continuem sense veure TV3, ni RTVV, i sense escoltar el nom del nostre país a tots els nivells, formals i informals, públics i privats, mediàtics i institucionals: PAÍS VALENCIÀ. ¿Què espereu, presentar tot açò com a propostes de futur, de cara a les noves eleccions nacionals (autonòmiques pels espanyols)? ¡¿D’ací tres anys?!
¿I la barrera electoral del 5%? ¿Quan penseu baixar-la? ¿També de cara a les properes eleccions nacionals (com he dit, autonòmiques pels espanyols)? Mireu que arribarà un dia en què us en penedireu de no haver-ho fet abans, quan encara hi ostentàveu el govern de la Generalitat……… Digueu-me malastruc o desbaratador, si us ve de gust, per la forma del meu missatge, però mediteu almenys en el seu contingut, si us ve de gust, clar…….
Sueca, País Valencià, Marènia/Ibèria. Dimarts 17-5-2016.
Joanjo Aguar Matoses.
____
____
Monica Oltra (03) Accent Tancat. Cartell. Las Provincias. 1-4-2016
____
Monica Oltra (05) Accent Obert. Compromis. Bunyol. 31-1-2014
____