Connexions des de #Badalona

"Si jo hi sóc i tu també / la terra és meva i és teva." (Joan Argenté)

Arxiu de la categoria: Badalona Matí

Segones parts que sí que són bones

0

Primera capítol de la col·laboració que he encetat amb el magazín matinal de Ràdio Ciutat, Badalona Matí, conduït per Carles Tornero. Amb una periodicitat variable, però que estarà entre les tres i quatre setmanes, aniré desgranant per espai de vint minuts diferents llistes de cançons amb temàtiques i enfocaments diferents. He començat aquest dilluns amb aquest primer capítol dedicat a les cançons amb seqüèla.

Què va passar amb Pedro Navaja realment? És possible que el seu ‘diente de oro’ tornés a ‘iluminar toda la avenida’? Quines serien les paraules de Luka ja gran, al girar la vista a la seva vida passada? Quina és la darrera parada del Malson per entregues de Serrat, i perquè és un dels seus millors i més personals temes? Com va acabar la Judy, la noia que va robar el novio a la cantant de It’s my party? Tot això, més la la participació del Major Tom de Bowie i la Peggy Sue de Buddy Holly, en un capítol que té també propina en forma de llista d’spotify (se’ns va fer curt!). Que el disfruteu!

Aquí podeu ampliar informació:

“Necessitem un govern més estable i fort, a l’altura de l’enorme repte de ciutat”

0
Publicat el 4 de maig de 2018

Avui m’han entrevistat a Badalona Matí, el magazine informatiu de Ràdio Ciutat de Badalona, conduït per Carles Tornero. “Hem de poder seguir fent la feina que vam començar al 2015. Les forces d’esquerres hem de continuar en els propers 4 anys.” Hem parlat de les municipals de 2019 (“Encapçalo una llista, em presento per ser alcalde” “Volem un govern estable i fort, per això creiem que s’ha de mantenir la pluralitat de llistes. Perquè això, segons el nostre anàlisi, ens permetrà sumar més”), la qüestió de confiança (“No m’imagino el PSC pactant amb el PP ni d’aquí un mes ni d’aquí un any”), dels projectes pendents que hem desbloquejat (L1, laterals, port-canal, polítiques d’habitatge) i de la renovació a ERC (“som un partit que sap reflectir la societat a la que serveix, i renovar-se”).

A partir del minut 6, podeu recuperar l’àudio de l’entrevista.

Clicant a “llegir més” podeu accedir a un resum de l’entrevista en tuits.
(més…)

5593