Connexions des de #Badalona

"Si jo hi sóc i tu també / la terra és meva i és teva." (Joan Argenté)

Arxiu de la categoria: 2019-2023

Un acord de cartipàs que caldrà renovar ple a ple

0

Avui el ple ha aprovat en sessió extraordinàira el cartipàs que millorarà la capacitat de resposta municipal als reptes de Badalona. ERC-Avancem, Guanyem, JxC i Comuns hem votat a favor d’una aposta “que no és xec en blanc”, que congela costos polítics i que permet consolidar la tasca iniciada per nosaltres.

La situació a Badalona és insostenible, l’Ajuntament està quasi en fallida tècnica i és urgent millorar les eines de que disposem. “Hem pensat en la ciutat, no en els nostres interessos”, ara vetllarem amb exigència i rigor el desplegament del que hem aprovat.

El govern del PSC assumeix la proposta de modernització administrativa que no va voler aprovar fa 2 anys, i garanteix que complirà amb els resultats del procés participatiu de les inversions. També obre a l’oposició les juntes de govern. És un bon cartipàs per Badalona.

“En ERC-Avancem, el PSC no tindrà un aliat; l’aliat el tindrà la ciutadania i els seus interessos. Esperem que sabran entendre el sentit del nostre vot avui i com aquest haurà de ser correspost ple a ple.”

➖Resum de l’acord de cartipàs al web d’ERC: ow.ly/rdyx30p7ZaV
➖Fil de tuits del president d’ERC Badalona: http://ow.ly/H9gl30p88yH
➖Síntesi del que s’ha aprovat al #plebdn: ow.ly/G9dj30p7XQ1
➖El meu (més…)

5593