La cervesa artesana

El bloc de la cervesa Estruga www.cervesaestruga.cat

Cervesa de me…

Publicat el 15 de desembre de 2014 per estruga

Avui us volem parlar d’una cervesa japonesa feta amb un ingredient molt especial i que per sort encara no hem tastat (lo de per sort ho entendreu de seguida). Es tracta ni més ni menys que cervesa feta a partir d’excrements d’elefant. Bé en realitat no es fa de l’excrement sinó a partir d’uns grans de cafè que l’elefant s’empassa i no digereix correctament.

dungPer donar-li un toc més escatològic l’anomenen chocolate stout que  seria més o menys cervesa negra de xocolata.  Però  el sentit de l’humor no es queda aquí i és que la marca comercial és: Un Kono Kuro que també juga amb un doble joc de paraules en japonès ja que pot voler dir “sí, és negra” així com “merda negra”.

Bromes a part els experts que l’han tastat diuen que és molt bona i que té un gust barreja d’amargor i dolçor i el fet de que els grans passin per l’estomac de l’elefant li donen un toc de banana únic.

De fet la cervesa va ser presentada l’any passat pel dia dels innocents i es va esgotar en qüestió de minuts per la qual cosa sembla ser que la produiran seriosament tot i ser un procés dificultós i car.

Però aquesta no és l’única cervesa feta a partir d’excrements animals, existeix una altra cervesa que usa el mateix procés però amb ingredients provinents dels civets que són uns animals semblants a les llúdrigues.

Indonesians Farm Civet Cats To Produce World's Most Valuable CoffeeUn-Kono-Kuro-birra-sterco-elefante-004

O sigui que a partir d’ara us recomanem que quan aneu a comprar cervesa us llegiu bé les etiquetes no fos cas que us enduguéssiu una sorpresa.

Publicat dins de General i etiquetada amb | Deixa un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.