estirant del fil...

[No escrivim èglogues] · [Bloc intermitent]

2 de març de 2011
0 comentaris

Pilotes de golf, pilotes de ‘golfos’

Temps de frau. No només econòmic: també policial. Obrim amb les novíssimes ‘pilotes de golf’ adquirides per Interior i anunciades a bombo i platerets la setmana passada. El quid: no bandegen les pilotes de goma, que sempre saben d’on surten però mai on acaben, sinó que simplement les complementen. Pilotes fora. D’ara en endavant: doble munició. Dita castellana: si no voleu brou, dues tasses. Tot just, quan l’associació Stop Bales de Goma aconseguia obrir amb fòrceps el debat parlamentari. 

 

 

Propaganda al quadrat? Segurament, rere la qual trascendeix que tenim nova i caríssima munició: tecnologia militar punta de l’empresa militar suïssa B&T, proveïdora de l’OTAN, per aplicar “precisió microquirúrquiga al carrer”. Seek & destroy:Puig Hill Street Blues. Disparada a 50 metres produeix paràlisi muscular per inhibició si impacta a una cama, amb efectes que poden perllongar-se 45 dies. Que passarà quan impacti a un cap o a un altre ull? 

El sarcasme cruel xiula a més que l’empresa catalana distribuïdora de l’artefacte, ubicada a L’Ametlla del Vallès, es dedica “al comerç de joguines al detall”. Joguines de por per a temps de guerra. Pilotes de golf? Dels golfos, dones ganes de dir.
 

Sigueu impertinents, deia Joan Fuster. Sigueu-ho sempre.

Impertinents i lliures: a costa de tot el que hem perdut.
Del res al poc, que és el nostre tot. 


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.