1 d'octubre de 2007
General
0 comentaris

TRANSGREDIR

És correcte aquesta postura?

      Sé que estem en un estat que en diuen de dret.

      Sé que hi ha lleis que ho avalen.

      Sé que les lleis hi són per complir-les.

      Sé també però, que als estats immobilistes,dominadors i intransigents com aquest no hi ha canvis;si després d´haver esgotat tots els recursos ,no es canvia el discurs per transgredir les normes imposades. 

      Per la força d´una minoria dominant,formem part d´aquesta Espanya decadent i en procés de desintegració que no vol avançar i aquesta situació de continuïsme per sistema, tracte de diluïr qualsevol altre pensament que divergeixi dels seus propòsits sense escoltar els qui l´hi parlen "amb llengua no castellana" com deia Maragall!

      Perdut el prestigi i desconectats d¨Europa,Catalunya entra en decadència i en estat de plena Desamortització i si hem de preservar la nostra personalitat,no serà sense independència,vol dir això,que les lleis i les maneres de com fer-les complir,no es corresponen en l´època,n´hi en l´espai,ni en aquests temps que ens ho diuen amb la boca ben plena-perquè encara avui no s´ho creuen-de democràcia i ens ho volen fer creure a nosaltres per la força.

      Llavors,hem de seguir plantejant-nos el què i el com hem de fer-ho per progressar si volem recuperar el respecte amb nosaltres mateixos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!