2 de desembre de 2013
General
0 comentaris

Signa un vot per la independència

        o seguim amb allò que en diuen de l’statu quo?

 

    D’aquest tauler d’escacs on tothom hi està molt ben situat, tothom al seu lloc…hi ha qui ha pres la iniciativa per moure’s i tan sols és un peó, un peó que ho sap que hi trobarà entrebancs però la seva decisió serà cabdal perquè d’altres el segueixin, llavors, en sentit figurat s’hi afegiran, els alts i els baixos, els grassos i els prims…tots, amb el convenciment d’aconseguir un mateix fi.

 

    És sabut que no tothom pensem igual, tampoc ens cal ser capdavanters, però sí ens cal ser conseqüents i enèrgics davant el no absolut on s’hi afegeix avui, el mai també, per desfernos-en i actuar en la reconstrucció del nostre somni de l’estat propi sabent que és, del tot posible.

 

     Som la generació afortunada que tenim a les mans – i podem fer-ho – el deixar de qüestionar i dedicar massa temps amb els perquès del que en diuen l’statu quo, i actuar conseqüentment. Muriel Casals diu que nosaltres som el somni, llavors, hem de fer-nos valedors de tan alta dignitat, i a nosaltres ens correspon informar-nos i actuar convencent als nostres conciutadants més propers per aconseguir que aquest somni es produeixi.

 

     Fins ara, hem aconseguit avenços importants, polítics i sociòlegs n’estan analitzant les conseqüències futures d’aquí i arreu, llavors, cal no aturar-nos i seguir amb la nostra tasca, ja som majoria els qui volem un país normal amb estructures d’estat per aconseguir la independència i…ho aconseguirem.

 

     Ara, ens correspon a nosaltres, una acció important – potser definitiva – amb la campanya signa un vot per la independència, hem de fer-ho aviat i procurant-nos el màxim d’adhesions per que sigui tot un èxit.

 

       Si us cal més informació adreçeu-vos a… http://assemblea.cat/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!