6 de gener de 2014
General
0 comentaris

Per aquest cap de setmana…

         Recollida de vots per la independència!

  

     Tenim un camí obert, molt clar, molt ample i molt ben assenyalat cap a la independència i ara, és l’hora de participar en les iniciatives coincidents per a engruixir aquest estol de ciutadans, els uns convençuts i d’altres que cal convèncer perquè hem de ser-hi tots i amb les millors condicions a l’hora de la jugada decisiva perquè no hi hagi possibilitat de que acabi en taules.          

 
      Llavors, cal signar, cal participar, cal implicar-s’hi i cal el que calgui sense refiar-nos del molt suport que tenim dins i fora, de les moltes institucions que hi estan implicades, del suport social tant generalitzat, però, compte perquè no hi som tots, i això és el que hem d’aconseguir fent un pas rere l’altre amb seguretat i…ens en sortirem!! 
 
      Per la independència ara sí toca, a més de seguir els esdeveniments i les iniciatives que durant aquest any 2014 s’endegaran des de l’Assemblea Nacional Catalana, parar atenció a l’actual campanya, Signa un vot per la independència perquè com dèiem, aquesta n’ha de ser una més de les coses que s’haurà de fer fins a aconseguir els nostres anhels de llibertat.
 
      El 9 de novembre, consulta per la independència, consulteu el rellotge http://www.9n2014.cat/ abans però, haurem d’haver fet la feina i…ben feta!
 
      Animeu-vos i visiteu-nos els matins dels dies 11 i 12, d’11h a 13h a Seva i Sant Miquel de Balenyà, i el dia 12, d’11h a 13h també al Brull. 
   
www.assemblea.cat  us hi esperem! Serem a Seva, a Sant Miquel de Balenyà i al Brull.
 
               —  Miquelets del Brull  —

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!