14 d'agost de 2013
General
4 comentaris

Ho aconseguirem

 
     I tant que sí!

   

     Hi seré amb la gent del Brull al tram 542 de Massanet de la Selva amb l’ànim d’aconseguir avui amb la formació de la Cadena Humana i demà amb el comportament fidel a la nostra història, la plena llibertat de Catalunya.

  1. Ell que sí va veure en directe la “cadena bàltica” dels tres països contava que allò fou un desori…amb grans trams sense cobrir o amb banderes “substuint” gent…
    I vaig pensar seguint el pensament de J.M. Treserres queestem fnt un model de democràcia ja inèdit i mai vist per la implicació directa de la població massivament. Ens exigim més que ningú. I estem esdevenint els grans calvinistes de la mediterrània. Un servidor ocuparà el tram més feble de les terres de l’Ebre amb la intenció d’enfortir aquell tram per a poder traspassar en breu el Sénia.
    Reivindique la propietat intel·lectual del lema: ” Ho aconseguirem segur ! ” usat per mi quan ningú s’hi atrevia.

    Una salutació cordial.

  2. Suposo que la gent s’anirà animant de cara a l’11 de setembre, ja que encara tenim trams per omplir tant al nord com al sud del país. Jo estic als trams (dos i mig) que tenim reservats els del Priorat, als termes de Montroig i l’Hospitalet. Trobo a faltar una campanya més decidida per part d’entitats i partits, i també dels particulars, per veure si ho anem enllestint tot per a que sigui un èxit, tant de participació com de logística.
    Som-hi companys! 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!