Palma Republicana

Tornarem a vencer !

24 de setembre de 2008
General
0 comentaris

Salvem son Ametler

Vergonya cavallers vergonya !!
Els amics de l’Associació de veïns “Es Molí des Rafal-Vivero” ens fan arribar la seva campanya per salvar les cases de son ametler.

Aquesta possessió ja apareix al mapa del cardenal Despuig de l’any 1784, si be la zona ja apareix documentada al llibre del Repartiment.

Fins a finals de la dècada dels 90 del segle passat aquesta possessió estava en ple us. Des de la mort del darrer dels propietaris l’edifici ha patit una espoliació i un abandó total que ha fet que a hores d’ara l’edifici estigui en perill d’enfonsament.

L’actual grup majoritari del nostre govern de progrés ( el psoE per entendre-ns) quan era a l’oposició reclamava que aquesta possessió no s’havia de deixar caure, la passada legislatura finalment varem aconseguir que Cort comprarà l’edifici.

Ara ja sols quedava rehabilitar-lo i donar-li un us social o cultural tal i com demana l’associació de veïns.

Pels volts de Sant Antoni, l’associació rebé una trucada de Cort comentant-los que per aquest any hi havia una partida pressupostaria de devers 1.700.000 eures per a començar la rehabilitació d’aquest edifici tant emblemàtic per a la població.

L’Associació de veïns fa una festa per a celebrar-ho i com es lògic conviden la regidora que els hi havia donat la bona nova, aquesta dona arriba allí solta el seu discurs i tot d’una que baixa li explica al president de l’AAVV que aquella partida pressupostaria havia desaparegut i que l’havien traspassada a una altra banda del pressupost.

Com us podreu imaginar la regidora va haver de sortir tot d’una per que els veïns no s’ho acabaven de creure el que allí estava passant.

On son aquests diners ?

Des del grup municipal del bloc intentarem esbrinar que es el que realment ha passat amb aquesta partida pressupostaria i si s’ha de començar les obres aquest any o haurem d’esperar una mica mes …

Jo crec que no anem be així companys !

Jordi Baldó i Company
Secretari Organització Esquerra-Palma

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!