Esperanto*Cat

El bloc de l’Associació Catalana d’Esperanto

9 de juny de 2015
0 comentaris

Connexió amb Buenos Aires

El passat 27 de maig el secretari d’Esperanto*Cat Xavier Alcalde, va participar mitjançant Skype al programa Con el Foco en Catalunya, que emet setmanalment el Casal Català de Buenos Aires. Es tracta d’una entrevista de trenta minuts que, tot i les millorables condicions de so, ofereix una panoràmica dels orígens de l’esperanto, així com de la situació actual, tant pel que fa als Països Catalans com a la resta del món.

Gràcies a l’interès que va generar aquesta entrevista entre l’audiència del programa, la setmana següent Con el Foco en Catalunya va seguir tractant aquest tema i va parlar amb Antonio Ferrer, bibliotecari de l’asssociació esperantista de Buenos Aires, per profunditzar en els lligams entre l’esperantisme català i l’argentí.

En bonaera televido

La pasintan 27an de majo, la sekretario de KEA Xavier Alcalde, partoprenis skajpe en la televida programo Con el Foco en Catalunya, (Fokuse en Katalunio), elsendata ĉiusemajne el la Kataluna Ejo de Bonaero. Temas pri tridekminuta intervjuo kiu, kvankam la plibonigendaj sonkondiĉoj, proponas panoramon pri la originoj de Esperanto kaj de ties situacion en la Kataluna Landaro kaj tutmonde.

Danke al la intereso kiun la intevjuo vekis al la spektantaro, la sekvan semajnon la programo denove pritraktis la temon kaj intervjuis Antonio Ferrer, bibliotekisto de la esperanto-asocio de Bonaero, por profunde pritrakti la ligilojn inter la esperanto-movado kataluna kaj argentina.

 

<iframe width=”298″ height=”168″ src=”https://www.youtube.com/embed/oEe2GYWJcGk” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

 

 

<iframe width=”298″ height=”168″ src=”https://www.youtube.com/embed/L5hhNuQY-e4″ frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!