Poc-moderna

Bloc d'Elisenda Soriguera

30 d'agost de 2010
1 comentari

Una setmana acústica

Dimecres comença l’Acústica de Figueres. Aquell festival que posa 7 escenaris al centre de la població (ni a polígons industrials, ni a pavellons aïllats, ni a camps de blat a les afores) i fa sonar la música. Enguany serà durant 5 dies, des del dimecres 1 fins al diumenge 5. Aquí podreu consultar-ne tota la programació, i tot seguit, us en farem la tria menys-moderna.

Afortunada la gent d’aquelles contrades, que podrà gaudir de Quimi Portet, Quim Vila i Miqui Puig en la primera jornada del festival. El dijous alguns ens perdrem el primer concert de l’escenari Enderrock, la rumbeta internacionalment catalana de La Troba Kung-Fú (empordanesos! a les 00:30 h. ala Plaça Josep Pla! No us ho deixeu perdre!). I arriba el cap de setmana. Divendres aterrarem a l’Alt Empordà, preparats per descarregar-hi tota l’energia. Per veure…

(Ah! Hemeroteca poc-moderna. La reflexió menys-moderna de l’any passat. La crònica del 2008!)

Per cert, avui Màrius Torres, hauria fet 100 anys…

Arribarem a les 21 h. per veure a Roger Mas a la plaça de l’Església. A les 22 h. voldrem escoltar el nou projecte de Yacine Belahcene (Yacine & Oriental Groove) i a les 22.30 h. ens escaparem a veure de què es disfressen els Love Of Lesbian (concert de pagament, al Claustre Ramon Muntaner). La nit continuarà amb Reincidentes en acústic, i el culminarà a la plaça Josep Pla un brillant(segur que ho serà) directe de Mishima .
Després de païr-ho tot, dissabte a la tarda la música començarà a les 18 h. amb el primer concert semifinal del Sona 9 (els tres primers semifinalistes són Albert amb l’Aigüa al Coll, La Iaia  i Pulpopop). Encara amb la llum del dia, ens escaparem a veure el duet de Titot i David Rossell, i després ràpid a la plaça Josep Pla per poder escoltar d’una vegada a Los Seis Dias (no hi ha manera d’aconseguir-ho!). La gresca continuarà amb l’espectacle Terra i Cultura (aquest), on Joanjo Bosk, Ivette Nadal i Meritxell Gené posaran música a poetes. Després Mine!, els guanyadors del darrer concurs Sona 9 (amb un disc que ja ha sortit de fàbrica), Sanjosex (again), en Comelade (el mestre), Els Amics de les Arts (omnipresents) i At Versaris i Asstrio (de dissabte a dissabte: fa dos dies els vam veure a les Alternatives de Sants, i repetirem a can Figueres).
Els que puguin aguantar fins diumenge, veuran el darrer invent de la Dharma, un nou espectacle en Acústic al Consell Comarcal, a les 20 h., d’aquells que sempre entren bé.
Que soni la música!

  1. Tan debò algun dia hi poguem tocar a l’Acústica,

    la és cançó preciosa, a l’alçada del llegat etern que ens deixa el poeta. Et desitjo molt bona acústica! I que ressoni la música!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!